Συσκευή εύρεσης αντικειμένων με κουμπί έκτακτης ανάγκης

Μέσω της εφαρμογής του SpotyPal μπορείς να έχεις λειτουργίες που πραγματικά δεν έχεις φανταστεί!

Χάρη στο δυνατό του ηχείου μπορείς πάντα να βρεις που βρίσκονται γύρω σου όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα απλά δίνοντας την εντολή να ηχήσει από το Smartphone σου, μειώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τον χρόνο που έχανες ψάχνοντας άσκοπα.  Επιπλέον μπορείς να ηχήσεις και το τηλέφωνο σου (ακόμη και στο αθόρυβο) απλά πατώντας το κουμπί του SpotyPal.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείς να στείλεις άμεσα ειδοποίηση με το μήνυμα σου καθώς και την τοποθεσία σου μέσω email πατώντας απλά το κουμπί του SpotyPal. Έτσι νιώσε ασφάλεια χρησιμοποιώντας τον πιο γρήγορο τρόπο ειδοποιήσεις των οικιών σου σε μία δύσκολη κατάσταση (Άριστη λύση για παιδιά καθώς και για ηλικιωμένους).

Το Spotypal θα σε ειδοποιήσει αν τυχόν αφήσεις πίσω τα πολύτιμα αντικείμενα σου ή ακόμη και το Smartphone σου, γλιτώνοντας έτσι περιττα έξοδα αντικαταστάσης (κλειδιά, πορτοφόλι, Smartphone) που θα χρειαζόσουν. Για παράδειγμα αν φύγεις αφήνοντας τα κλειδιά σου πίσω τότε και το SpotyPal αλλά και το Smartphone θα σε ειδοποιήσουν ώστε να επιστρέψεις έγκαιρα.

Αν ξεχνάς συνήθως που έχεις παρκάρει, απλά άφησε ένα Spotypal στο αυτοκίνητο και όταν το χρειαστείς απλά δες την τοποθεσία του στο κινητό σου και με τη βοήθεια του google maps θα καθοδηγηθείς στο σημείο που το είχες παρκάρει την τελευταία φορά.

Επίσης, με τη βοήθεια της κοινωνίας SpotyPal, όποιος εγγεγραμμένος χρήστης του SpotyPal βρεθεί κοντά σε ένα αντικείμενο που έχεις δηλώσει απώλεια, θα λάβεις ειδοποίηση για την τοποθεσία του.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SpotyPal και σαν ξυπνητήρι αφήνοντας το κινητό μακριά σου καθόλη τη διάρκεια της νύχτας κάνοντας έτσι πιο ήρεμο ύπνο απαλλαγμένος από περριτούς ήχους και ειδοποιήσεις.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 36x36x5,6mm

Βάρος: 10 γρ. (μαζί με τη μπαταρία)

Συνδεσιμότητα: Bluetooth Low Energy 4.+

Chipset: TI CC2640 with Powerful ARM® Cortex®-M3, ultralow power

Ήχος: built-in sound boost chip, Sound > 95dB

Εμβέλεια: 70m on open air, obstacles may affect the range

Δίοδος εκπομπής φωτός (LED)

Αδιάβροχη (water resistant)

Διαθέτεται σε 3 χρώματα (λευκό, μπλε σκούρο και κόκκινο)

Μπαταρία:

  • Διάρκεια ζωής: έως και 12 μήνες (εξαρτάται από τη χρήση)
  • Τύπος: CR2032
  • Αντικαθίσταται

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ