ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η εταιρίας μας προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με ειδική άδεια Security από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς και σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων patrol τα οποία σε  συνδυασμό με την 24ωρη εποπτεία του συστήματος συναγερμού ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο ασφάλειας του συνδρομητή.

Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης (προαιρετική υπηρεσία)

Είναι η υπηρεσία που λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο, κατόπιν αιτήσεως του συνδρομητή, από το βράδυ 22.00 έως το πρωί 06.00. Δηλαδή, ασυρματοφόρο όχημα (περιπολικό) με προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκεται στο χώρο σας αφού δεχτεί κλήση για διάρρηξη – φωτιά – ληστεία από τον Πανελλήνιο Κεντρικό Σταθμό της FBI GROUP SECURITY σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Κάθε φορά που το ηλεκτρονικό Κέντρο Ελέγχου και Λήψης Σημάτων της FBI GROUP SECURITY λαμβάνει σήμα συναγερμού από τον χώρο του πελάτη – συνδρομητή κατά τις ώρες που αναφέρονται άνωθεν, η εταιρεία εκτός λοιπών διαδικασιών θα κατευθύνει προς το φυλασσόμενο χώρο επανδρωμένο και εξοπλισμένο περιπολικό σε εύλογο χρόνο (συνήθως δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά) , το οποίο θα διενεργήσει εξωτερική έρευνα προς ανεύρεση ενδείξεων διάρρηξης. Σε περίπτωση εντόπισης τέτοιων ενδείξεων ειδοποιούνται οι αστυνομικές αρχές και ο συνδρομητής ή ο εκπρόσωπος του, που οφείλουν να μεταβούν αμέσως στον φυλασσόμενο χώρο.

Περιπολία σημαίνει αποτροπή από κακόβουλη ενέργεια αλλά και γενικότερα έλεγχος και ενημέρωση.