ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Θέλοντας να σας ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας έχετε δείξει κατατάσσοντας μας στην θέση του μεγαλύτερου «Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού» στην Ελλάδα, με πάνω από 10000 συνδρομητές, σας δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε πρωτοπόροι στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

Έχοντας ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, μεταφερθήκαμε σε νέο ιδιώκτητο κτίριο που πληρεί αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας, με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ:

1) Γιατί το Κέντρο Λήψης Σημάτων με ειδοποιεί άμεσα μέσω του συναγερμού εάν παραβιαστεί ο χώρος μου. Η αστυνομία δίνει πάντα προτεραιότητα στις κλήσεις από Κέντρο Λήψης Σημάτων, οπότε εφόσον πρόκειται για παραβίαση, θα φτάσει άμεσα στο χώρο.

2) Σε περίπτωση απενεργοποίησης του συστήματος ασφαλείας μου υπό απειλή, μέσω του κωδικού απειλής, στέλνω σιωπηρό σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων και αμέσως ειδοποιείται η αστυνομία.

3) Εάν διαθέτω μπουτόν πανικού και αισθανθώ ότι κινδυνεύω, μπορώ να στείλω σήμα πανικού στο Κέντρο Λήψης Σημάτων και αυτό με τη σειρά του να ειδοποιήσει την αστυνομία.

4) Το Κέντρο Λήψης Σημάτων μπορεί να με ειδοποιήσει σε περίπτωση πυρκαγιάς, διακοπής ρεύματος ή πτώση τάσης της μπαταρίας του συστήματος.

5) Εάν στο χώρο μου εκτός από σύστημα συναγερμού έχω τοποθετήσει και κάμερες παρακολούθησης, μπορώ να συνδέσω και αυτές στο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Σε περίπτωση λοιπόν παραβίασης, όχι μόνο θα ειδοποιηθεί η αστυνομία, αλλά θα υπάρχει και το ανάλογο οπτικό υλικό.

6) Το Κέντρο Λήψης Σημάτων μπορεί να με ενημερώσει από ποιον χρήστη και πότε έγινε όπλιση και αφόπλιση του συστήματος ασφαλείας μου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις επιχειρήσεις και γενικότερα τους χώρους εργασίας.

 
 

Οι επενδύσεις στον εξοπλισμό της FBI security δηλώνουν τη συνεχή ανάπτυξη και τη δυναμικότητα της και σφραγίζουν τη δέσμευση για διαρκή βελτίωση των παροχών της. Με τον τρόπο αυτό η FBI δίνει διάσταση στο χώρο της ασφάλειας και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και νέες συνεργασίες διευρύνοντας έτσι την εταιρική της οικογένεια.

Οι συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες της FBI, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις που ήδη υλοποίησε και σε αυτές που σχεδιάζει για το μέλλον, θα συμβάλλουν καθοριστικά, όχι μόνο στη δική της ανάπτυξη αλλά και σε αυτή όλου του κλάδου.

Ένα σύστημα συναγερμού σας διασφαλίζει ακόμα περισσότερο εάν συνδεθεί με Κέντρο Λήψεως Σημάτων. Σκεφτείτε να μπορούσατε να γνωρίζετε εάν συμβαίνει κάτι στο σπίτι ή το γραφείο σας, όταν εσείς απουσιάζετε. Θεωρούμε πως είναι πολύ σημαντική η σύνδεση με έναν 24ωρο κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων, ο οποίος θα δέχεται σήματα από τον συναγερμό σας.

Τα σήματα που δέχεται το Κέντρο Λήψεως, τα αξιολογούν και τα επεξεργάζονται εξειδικευμένοι χειριστές, με τα συστήματα προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτουν. Έτσι, θα ενημερώνεστε αυτόματα για το τι έχει συμβεί στον χώρο σας και θα ειδοποιείται η αστυνομία εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο. Σε αυτό το σημείο να σας τονίσουμε πως η αστυνομία δίνει πάντα προτεραιότητα στις κλήσεις από το Κέντρο Λήψεως Σημάτων, εφόσον είναι εξακριβωμένο πως δεν πρόκειται για ψευδή συναγερμό.

fbi_kav-kentro_lipsis_simatwn