Έλεγχος θερμοκρασιών ψυγείων

Έχετε ψυγεία και ψυκτικούς θαλάμους στον επαγγελματικό σας χώρο;

Οι περισσότεροι καταστηματάρχες πιστεύουν ότι ένα καταγραφικό θερμοκρασίας δεν είναι απαραίτητο.

Ο μέσος χρόνος μεταξύ βλαβών επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων είναι περίπου μία φορά ανά 13.8 μήνες, χωρίς να υπολογίζονται οι φορές που η πόρτα δεν έχει κλείσει σωστά από αμέλεια.

Το να μην έχετε εικόνα και ενημέρωση για τα επαγγελματικα σας ψυγεία που περιέχουν τα ευαίσθητα προϊόντα σας είναι σαν να μην έχετε προσωπική κάλυψη υγείας.

Ένα μεγάλο μέρος των πελατών μας, μας βρήκαν αφού είχαν

ήδη κάποιο ατύχημα σε ανύποπτο χρόνο που τους στοίχισε πολύ ακριβά.

Μεγαλώνοντας σε οικογενειακή επιχείρηση με ψυκτικούς θαλάμους τροφίμων, υπήρχε πάντα η ανάγκη εικόνας της θερμοκρασίας και κάποια ψυγεία ήταν “προβληματικά”.

Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε το πιο ευέλικτο και οικονομικό Wi-Fi καταγραφικό θερμοκρασίας, με υψηλή στόχευση στα επαγγελματικά ψυγεία και ψυκτικούς θαλάμους!

Τόσο η οικογενειακή επιχείρηση, όσο και εκατοντάδες άλλες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, είναι πλέον ασφαλείς.

Με το ThermoSense μπορείτε να έχετε εικόνα του θαλάμου από οπουδήποτε στο κόσμο μέσα από το κινητό σας, ανά πάσα στιγμή.

Το σύστημα μας σας ενημερώνει άμεσα όταν κάτι πάει στραβά με ειδοποίηση στο κινητό, email, SMS ή σας παίρνει τηλέφωνο!

Το ThermoSense είναι απαραίτητο για επαγγελματικά ψυγεία, βούτες, ψυγεία inox και ψυκτικούς θαλάμους.

Αναφορές υγειονομικού σε 1′

Γλιτώστε χρόνο (=χρήμα) από τις χειρόγραφες καταγραφές.

Το καταγραφικό θερμοκρασίας Wi-Fi νέας γενίας HAM ThermoSense καταγράφει 24 ώρες το 24ώρο για πάντα, χωρίς μηνιαίες χρεώσεις.

Εξάγετε αναφορές σε pdf και csv για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και βήμα. Εκτυπώστε σε περίπτωση υγειονομικού ελέγχου σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Αυτό σας διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό στην συμμόρφωση σας με κανονισμούς υγειονομικού, όπως HACCP και ISO 22000

Είναι εύκολο

Η εγκατάσταση του συστήματος είναι τόσο εύκολη, που σε πολλές περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν τεχνικός.

Το μόνο που απαιτείται είναι ένα δίκτυο Wi-Fi με σύνδεση στο διαδίκτυο. Το ThermoSense συνδέεται κατευθείαν με το Cloud μας, δεν απαιτείται κεντρικός κόμβος!

Το αισθητήριο PT-100 του καταγραφικού θερμοκρασίας μπαίνει εντός του θαλάμου/ψυγείου. Η συσκευή, που έχει μέγεθος σπιρτόκουτου, παραμένει εκτός και μετράει την θερμοκρασία και την υγρασία περιβάλλοντος.

Το καταγραφικό τροφοδοτείται από τροφοδοτικό συνεχούς τάσεως 5V με microUSB (όπως φορτιστής κινητού-παρέχεται) ή με κλέμες.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να βάλετε μαγνητικούς ή τερματικούς αισθητήρες για να γνωρίζετε την κατάσταση της πόρτας.

Με το ThermoSense

  • Λαμβάνετε ενημερώσεις στο κινητό σας ή με email. Επίσης, προαιρετικά με 10 ευρώ το χρόνο (ανεξαρτήτου αριθμού ψυγείων) μπορείτε να ενημερώνεστε με τηλεφωνική κλήση ή SMS.
  • Βλέπετε σε πραγματικό χρόνο από το κινητό ή τον υπολογιστή την τρέχουσα θερμοκρασία του ψυγείου, την θερμοκρασία και υγρασία περιβάλλοντος εκτός του θαλάμου και την κατάσταση μέχρι δύο θυρών.
  • Βλέπετε ιστορικά δεδομένα που μπορεί να φανερώσουν ιδιομορφίες του ψυγείου.
  • Βλέπετε ποιες ώρες υπάρχει περισσότερη “κίνηση”, χάρη στον αθροιστή για τις πόρτες.
  • Εξάγετε αναφορές σε PDF ή CSV (Excel).

Είναι εύκολο να αναβάλλετε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα καταγραφής και ενημέρωσης. Σκεφτείτε όμως ότι είναι κάτι το οποίο κάνετε μια φορά τώρα και όσο πιο νωρίς γίνει αυτό, τόσο περισσότερο καιρό θα είστε ξέγνοιαστοι και καλυμμένοι.