ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την εξειδικευμένη μελέτη – διάθεση και εγκατάσταση συστήματων περιμετρικής ασφάλειας και προστασίας διεθνώς αναγνωρισμένα και ελεγμένα σε όλες τις συνθήκες περιβάλλοντος. Προστατέψτε την περιουσία σας, στον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο, με προηγμένα μέσα ανίχνευσης, τα οποια προλαμβάνουν την όποια κακόβουλη ενέργεια ενάντια στην περιουσία και τα αγαπημένα σας προσωπα.

perimetriki_asfaleia01

Ως συμπλήρωμα ασφάλειας και προστασίας του περιμετρικού συστηματος, προτείνουμε και εφαρμόζουμε συνδυασμό του με σύστημα καταγραφής – διαχείρησης και μεταφορας εικόνας όταν εσείς είστε εκτός χώρου. Τα συστήματα συνδυάζονται με σύστημα συναγερμού ή και σύστημα CCTV και παρέχουν απομακρυσμένη πρόσβαση πλοήγησης, είτε μέσω κινητού τηλεφώνου (3G), είτε μέσω Η/Υ (ADSL – INTERNET).


Κάλυψη εξωτερικών χώρων

Η κάλυψη των εξωτερικών σας χώρων είναι πολύ σημαντική, είτε πρόκειται για το μπαλκόνι του σπιτιού σας, είτε για ένα εργοστάσιο ή μια αποθήκη. Ασφαλίζοντας τον εξωτερικό σας χώρο είστε σε θέση να αποτρέψετε την εισβολή κάποιου στο χώρο σας, και αν όχι, σίγουρα αυτός θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν προχωρήσει πιο μέσα.

 

 

Οι δέσμες περιμετρικής προστασίας είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μην είναι άμεσα αντιληπτές, διατηρώντας την αισθητική του χώρου, αλλά να είναι άμεσα αποτελεσματικές. Λειτουργούν με αόρατες ακτίνες και όταν περάσει ο εισβολέας ανάμεσά τους τότε αυτές δίνουν συναγερμό, κι έτσι κρατάνε τον εισβολέα μακριά από εσάς και όλα όσα θέλετε να προστατέψετε.

 

 

 

Ζεύγος BEAM υπερύθρων τύπου κολόνας με 8 δέσμες για εξωτερική και εσωτερική χρήση ύψους 140cm. Κάλυψη 40 μέτρων σε εσωτερικούς και 20 σε εξωτερικούς χώρους.Ιδανικό για μπαλκονόπορτες και παράθυρα σε εμπορικές και οικιακές εφαρμογές. Πολύ μικρές διαστάσεις.