ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Τοποθέτηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας

Πολλές φορές το ρεύμα που μας προσφέρει το/τα μοτέρ μας δεν είναι αρκετό να συντηρήσει τις μπαταρίες μας στο απαιτητικό ελληνικό καλοκαίρι.

Έτσι κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι θα μείνουμε από ρεύμα ή και ακόμα χειρότερα μένουμε από μπαταρία/ες. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο κύκλωμα 220Volts με υποκύκλωμα φορτιστή μπαταριών τότε η μόνη λύση είναι είτε η ηλιακή ενέργεια είτε η αιολική. Μπορούμε λοιπόν να αναλάβουμε την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ με τις σχετικές διατάξεις φόρτισης.

Τοποθέτηση κυκλώματος 220V

Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε οι ανάγκες για παροχή ρεύματος 220Volts έχουν αυξηθεί. Πλέον πολλές συσκευές που τοποθετούνται στα σκάφη έχουν επιλογή λειτουργίας 12 ή 220Volts (βλέπε ψυγεία, καφετιέρες, θερμοσίφωνες κτλ).

Ένα κύκλωμα όμως των 220 Volts και ειδικά επάνω σε ένα σκάφος πρέπει να είναι και καλά μελετημένο αλλά και καλά εκτελεσμένο. Δεν μπορούμε και δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε εκπτώσεις σε ένα τέτοιο κύκλωμα.

Inverters
Marine Inverter
Solar Panel
Previous
Next

Επιδιόρθωση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην ηλεκτρική σας εγκατάσταση αλλά η λύση της νέας, σας είναι οικονομικά δύσκολη;

Τότε επικοινωνήστε μαζί μας να σας προτείνουμε μια λύση επιδιόρθωσης της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης εάν αυτό βέβαια είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς και ασφαλές για το σκάφος και εσάς

Τοποθέτηση συστήματος ειδοποίησης – GPS Tracker

Για κακή μας τύχη πλέον τα κρούσματα κλοπών σκαφών αλλά και μηχανών σκαφών είναι πάρα πολλά.

Ο μόνος τρόπος που ίσως μας μένει για να προστατέψουμε την περιουσίας μας είναι η τοποθέτηση ενός συστήματος ειδοποίησης για σκάφος και ενός GPS Tracker. H εταιρία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εκμάθηση αυτών των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Ηχητικά συστήματα σκαφών

Η πολυετής πείρα μας σε ηχητικά συστήματα μας δίνει την δυνατότητα εκτός της τοποθέτησης τέτοιων διατάξεων και της σωστής μελέτης ενός τέτοιου συστήματος που θα είναι απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες σας.

Με ένα μόνο τηλεφώνημα η FBI GROUP SECURITY με τους εξειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτη μπορεί να σας υποστηρίξει σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, άμεσα και υπεύθυνα.