Κάμερες Ασφαλείας

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες καμερών IP, HDCVI, HDTVI & AHD θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για το δικό σας χώρο, ενώ θα έχετε την απαραίτητη υποστήριξη εγκατάστασης – αναβάθμισης – service από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Σε εμάς θα βρείτε κάμερες ασφαλείας wifi , καταγραφικά wifi, δικτυακά καταγραφικά wifi (NVR), κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου.Ταυτόχρονα οι τιμές μας στις κάμερες ασφαλείας παραμένουν από τις καλύτερες της αγοράς!

Εγκαθιστούμε ολοκληρωμένα συστήματα HIKVISION, ο μεγαλύτερος, επί σειρά ετών, κατασκευαστής CCTV στον κόσμο (independent IMS reports), με τα προϊόντα της τεχνολογίας Turbo HD, έχει αναδείξει το HDTVI στο κυρίαρχο πρότυπο αναλογικού βίντεο HD, που κατέχει το 80% της παγκόσμιας αγοράς, με πωλήσεις μεγαλύτερες από 9 εκατομμύρια κανάλια το μήνα, εκτοπίζοντας πρακτικά τα άλλα πρότυπα CVI και AHD και εξαφανίζοντας κυριολεκτικά το συμβατικό (CVBS) αναλογικό βίντεο.

Τα συστήματα της Hikvision μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός απλού ιδιώτη έως και μεγάλα βιομηχανικά κτίρια, εργοστάσια, σκάφη κ.τ.λ.

Καλύπτουμε από την πιο μικρή ανάγκη ενός ιδιώτη για παρακολούθηση του σπιτιού με κάμερες ασφαλείας με ενσωματωμένο καταγραφικό, ασύρματες κάμερες με ενσωματωμένο καταγραφικό, κάμερα με ειδοποίηση κίνησης στο κινητό, ip κάμερα με ανιχνευτή κίνησης, μίνι κάμερα με ανίχνευση κίνησης, κρυφή κάμερα με ανίχνευση κίνησης μέχρι τον επαγγελματία με πιο εξειδικευμένα συστήματα.

Στις κάμερες ασφαλείας σημαντικό ρόλο έχει η ανάλυση δηλαδή πόσα megapixel έχει.

Λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ακόμα και για το σπίτι μας να αγοράσουμε κάμερες ασφαλείας υψηλής ανάλυσης, όπως 4mp, 5mp ακόμα και 4Κ σε πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση πάντα με την ποιότητα τους.

H υψηλή ανάλυση είναι το σπουδαιότερο εργαλείο στη βιντεοεπιτήρηση, καθώς μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές με τις συμβατικές αναλύσεις εικόνας. Πράγματι, η ανάλυση 8MP (4K) προσφέρει 15πλάσια πληροφορία και λεπτομέρεια σε σχέση με τη συμβατική ανάλυση 960Η των κοινών αναλογικών καμερών. Μέχρι πρόσφατα οι τόσο υψηλές αναλύσεις ήταν διαθέσιμες μόνο σε ακριβότερες λύσεις IP. Τώρα η Hikvision, με την τεχνολογία Turbo HD 4.0 και τις νέες σειρές προϊόντων της, φέρνει την υψηλή ανάλυση και στο αναλογικό CCTV, κάνοντας τη εφικτή και προσιτή για όλους.

Οι Τεχνικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας έτσι ώστε να σας προτείνουν την καταλληλότερη κάμερα ή σύστημα για τον χώρο σας ή να επισκεφθούμε Δωρεάν τον χώρο σας να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για σας καλώντας στο 2510 244500.

ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ Η ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και αυτό ισχύει και στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας CCTV. Πολλές επιχειρήσεις που έχουν παλιό σύστημα CCTV αναρωτιούνται εάν μπορεί το σύστημα να αναβαθμιστεί ή ακόμα και να αντικατασταθεί . Eαν θέλουν να αναβαθμίσουν το σύστημα ασφαλείας τους, πρέπει να επιλέξουν αναλογικές ή ψηφιακές κάμερες ασφαλείας CCTV;

Κατά μεγάλη πλειοψηφία, οι παλιές εγκαταστάσεις καμερών ασφαλείας έχουν γίνει με ομοαξονικό καλώδιο. Ομεγαλύτερος προβληματισμός σας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι εάν είναι εφικτό να αναβαθμίσετε το σύστημά σας με νέας γενιάς κάμερες (Ψηφιακές) δίχως να επέμβουμε στην καλωδίωση (ειδικά σε μεγάλα κτήρια που το κόστος αντικατάστασης καλωδίων είναι υψηλό). Οι τεχνολογίες αναλογικού HD video για CCTV, που χρησιμοποιούν ομοαξονικό καλώδιο για την μεταφορά του σήματος από τις κάμερες προς το καταγραφικό, αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια για να επιλύσουν το πρόβλημα της χαμηλής ανάλυσης του συμβατικού αναλογικού video. Μεγάλες εταιρίες CCTVόπως, Hikvision, Dahuaκ.α δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων HDμε κυριότερα χαρακτηριστικά τηνΥποστήριξη αναλύσεων ως 4K (8MP). Η εικόνα HD δεν είναι πλέον προνόμιο μονάχα της IP τεχνολογίας.

Από τα βασικότερα πλεονεκτήματα αυτών των τεχνολογιών είναι :

 • Χαμηλό κόστος
 • Καθόλου καθυστέρηση Live View
 • Plug n’ Play
 • Υποστήριξη υπάρχουσας εγκατάστασης
 • Backwardcompatible με αναλογικές συμβατικές κάμερες
 • Μεγάλες αποστάσεις έως 500 μέτρα
 • Έλεγχος κάμερας μέσω καλωδίου

CCTV vs IPCCTV

Η κύρια διαφορά μεταξύ του αναλογικού CCTV και του ψηφιακού (IP) CCTV είναι η μέθοδος με την οποία καταγράφεται και παραδίδεται το βίντεο. Οι αναλογικές κάμερες καταγράφουν εικόνες και έπειτα στέλνουν το σήμα μέσω ομοαξονικού καλωδίου σε DVR (ψηφιακό βίντεο εγγραφής). Το DVR μετατρέπει το βίντεο από αναλογικά σε ψηφιακά σήματα, συμπιέζει το αρχείο και το αποθηκεύει σε σκληρό δίσκο. Οι οθόνες πρέπει να συνδεθούν με το DVR για να προβάλουν το βίντεο ή το DVR μπορεί να συνδεθεί σε δρομολογητή και μόντεμ για να το μεταδώσει μέσω του διαδικτύου ή μέσω ενός εσωτερικού δικτύου.

Οι ψηφιακές κάμερες ασφαλείας σε συστήματα CCTV με βάση IP, από την άλλη, καταγράφουν ψηφιακά τις εικόνες για να ξεκινήσουν. Στη συνέχεια, μπορούν να λαμβάνουν και να στέλνουν δεδομένα μέσω ενός δικτύου υπολογιστών και όχι να διέρχονται πρώτα από ένα DVR. Μπορεί επίσης να καταγράφει σε ένα NVR, το οποίο είναι συνήθως ένα απλό πρόγραμμα λογισμικού που μπορεί να εκτελεστεί σε μια συσκευή NVR ή σε ένα πλήρες σύστημα Η/Υ.

ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ;

Παρόλο που πλέον μπορούμε να αντικαταστήσουμε ένα παλιό σύστημα καμερών με νέας γενιάς ψηφιακές κάμερες χωρίς να επέμβουμε στην καλωδίωση (ομοαξονικό καλώδιο), η τάση που επικρατεί σήμερα είναι τα IPCCTV.Στην ουσία υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τόσο για συστήματα αναλογικώνHD καμερών ασφαλείας όσο και ψηφιακών. Θα πρέπει να γνωρίζετε τα υπέρ και τα κατά και να τα ζυγίσετε κατάλληλα με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αναλογικά HD κάμερες ασφαλείας CCTV

Πλεονεκτήματα

 • Κόστος: Οι αναλογικέςHD κάμερες τείνουν να κοστίζουν πολύ λιγότερο από τις IP.
 • Απλότητα: Το DVR είναι πιο εύκολο στη ρύθμιση και κατανόηση για τους περισσότερους. Είναι μια συσκευή με ένα μικρό κόστος και η εγκατάσταση είναι λίγο πιο απλή.
 • Lower Bandwidth Requirements: Αναλογικά αρχεία βίντεο που έχουν εγγραφεί συνήθως τείνουν να είναι μικρότερα και μεταδίδονται στο DVR μέσω ομοαξονικού καλωδίου αντί για LAN, οπότε η μετάδοσή τους δεν δεσμεύει μεγάλο bandwidth και δεν επιβαρύνει το δίκτυό σας τόσο πολύ. Επιπλέον, οι συσκευές DVR διαβιβάζουν συνήθως μόνο τις πληροφορίες και χρησιμοποιούν bandwidth όταν κάποιος βλέπει το βίντεο, παρά σε πιο σταθερή βάση.

Μειονεκτήματα

 • Καλωδίωση: Επειδή οι κάμερες πρέπει να συνδεθούν τόσο με την τροφοδοσία ρεύματος όσο και με το DVR μέσω καλωδίων, τείνετε να έχετε πολλή καλωδίωση, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε καλώδια που συνδέουν βίντεο και ρεύμα. Επιπλέον, τα ομοαξονικά καλώδια είναι συνήθως πιο ακριβά από τα αντίστοιχα Cat 5 ή 6 που χρησιμοποιούνται για ψηφιακά συστήματα.
 • Περιορισμοί αποστάσεων: Επειδή οι αναλογικές κάμερες πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο DVR, πρέπει να κρατήσετε αυτές τις κάμερες εντός εύλογου εύρους της συσκευής ή υπάρχει κίνδυνος να μειώσετε την αξιοπιστία της σύνδεσης. Ως αποτέλεσμα, γίνεστε πιο περιορισμένοι σχετικά με το πού μπορείτε να τοποθετήσετε τις κάμερές σας.
 • Περιορισμοί καμερών: Τα DVR έχουν συγκεκριμένες θύρες, έτσι μπορείτε να συνδέσετε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό καμερών σε αυτές. Εάν θέλετε να υπερβείτε αυτόν τον αριθμό, πιθανώς θα χρειαστεί να πάρετε ένα δεύτερο DVR ή να το αντικαταστήσετε με ένα μεγαλύτερο.

Ψηφιακά συστήματα κάμερας ασφαλείας IPCCTV

Πλεονεκτήματα

 • Ποιότητα εικόνας: Η ποιότητα εικόνας IP καμερών ασφαλείας είναι σημαντικά υψηλότερη από την αναλογική, με πολλές κάμερες που μπορούν να καταγράφουν και να μεταδίδουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον, οι ψηφιακές κάμερες είναι πιο πιθανό να έχουν ψηφιακές λειτουργίες ζουμ, οι οποίες μπορούν να έχουν αποστάσεις πάνω από 100ft.
 • Χρειάζονται λιγότερα καλώδια : Αντί να συνδέονται ξεχωριστά κάθε κάμερα με ρεύμα και στη συνέχεια καλωδίωση κάθε κάμερας στο DVR, τα IP συστήματα μπορούν να έχουν πολλές κάμερες συνδεδεμένες σε ένα ή περισσότερα PoeSwitch και στη συνέχεια όλες αυτές οι κάμερες μπορούν να συνδεθούν με το NVR με ένα μόνο καλώδιο.
 • Περιορισμοί αποστάσεων: Επειδή οι κάμερες πρέπει απλώς να συνδεθούν στο δίκτυο LAN σας για να συνδεθείτε στο NVR σας, δεν περιορίζεστε πλέον από την απόσταση μεταξύ κάμερας και βίντεο.
 • Ισχύς μέσω Ethernet (PoE): Οι διακόπτες ισχύος μέσω Ethernet επιτρέπουν στα καλώδια σήματος να παρέχουν και ρεύμα στις κάμερες, μειώνοντας την ανάγκη για πρόσθετα καλώδια.
 • Ασύρματη δυνατότητα: Τα ψηφιακά συστήματα κάμερας ασφαλείας είναι πολύ καλά στη λειτουργία μέσα σε ένα ασύρματο δίκτυο. Δεν είναι ευαίσθητα στις ίδιες παρεμβολές που επηρεάζουν τα αναλογικά τους αντίστοιχα, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να προβάλετε μια ζωντανή ροή από πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες, αν θέλετε.
 • Κρυπτογράφηση: Πολλές ψηφιακές κάμερες ασφαλείας έχουν ενσωματωμένη κρυπτογράφηση, επομένως τα δεδομένα σας είναι ασφαλέστερα

Μειονεκτήματα

Μεγαλύτερο κόστος.

Νέα καταγραφικά

Όλα τα καταγραφικά Turbo HD 4.0 ξεχωρίζουν με το γράμμα K στο τέλος της ονομασίας του μοντέλου τους και είναι πεντα-υβριδικά, υποστηρίζοντας, με αυτόματη αναγνώριση, κάμερες Turbo HD (TVI) ως 8MP, AHD ως 5MP (4MP στις σειρές HQHI), CVI ως 4MP (1080p στις σειρές HQHI), κοινές αναλογικές (CVBS) κάμερες καθώς και επιπρόσθετες δικτυακές κάμερες, σε αναλύσεις από 4 ως 12 MP (ανάλογα με το καταγραφικό). Όλα επίσης, εφαρμόζουν τη νέα επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης βίντεο H.265+ (Hikvision Smart Codec), η οποία είναι έως 75% αποδοτικότερη από το Η.264 και 50% από το H.265, για ταχύτερη ως 4 φορές αποστολή στο δίκτυο και ως 4 φορές χαμηλότερες απαιτήσεις αποθήκευσης σε σκληρούς δίσκους (εικόνα 1). Η νέα σειρά καταγραφικών DS-72xxHTHI-Kx διαθέτει τα ίδια κοινά χαρακτηριστικά με τα λοιπά μοντέλα, αλλά είναι εξοπλισμένη με περισσότερες δυνατότητες και υπολογιστική ισχύ για να υποστηρίζει καλύτερα τη σύνδεση καμερών υψηλότερης ανάλυσης, καταγράφοντας σε μεγαλύτερες ταχύτητες καταγραφής, κ.λ.π

Νέες κάμερες TURBO HD στα 8MP!

Βασικό συστατικό της λύσης Turbo HD 4.0, σε ανάλυση 8MP, είναι η νέα κορυφαία σειρά καμερών U8T, η οποία διαθέτει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως: αισθητήριο progressive scan CMOS στα 8.3MP, υψηλή ευαισθησία (starlight) ως και 0.003 Lux, 120 dB WDR, 3D DNR, HLC, Defog, υπέρυθρο φωτισμό EXIR 2.0 Smart IR εμβέλειας ως και 80m, τηλεχειριζόμενους motorized φακούς auto focus στα μοντέλα varifocal, υβριδική λειτουργία με επιπρόσθετη κοινή αναλογική έξοδο CVBS (composite video), OSD μενού, δυνατότητα λειτουργίας σε μικρότερες αναλύσεις, υψηλό βαθμό προστασίας IP67, κλπ. H νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα καμερών τύπου dome, turret και bullet, με σταθερούς ή motorized varifocal φακούς και διαφορετικές εμβέλειες υπέρυθρου φωτισμού.

Τα video analytics ως εργαλείο εξοικονόμησης πόρων

Η χρήση συστήματος ανάλυσης βίντεο, καθιστά το σύστημα παρακολούθησης πιο αποτελεσματικό, μειώνει το φόρτο εργασίας του προσωπικού ασφαλείας και βοηθά στην καλύτερη διαχείριση, καταγραφή και αξιοποίηση των δεδομένων.

Δεδομένα, όπως καταμέτρηση ανθρώπων, κίνηση ποδιών, χαρτογράφηση θερμότητας κ.ά., θεωρούνται βασικές δυνατότητες για ένα σύγχρονο σύστημα ανάλυσης βίντεο. Η ειδοποιός διαφορά, προκύπτει από τις πληροφορίες που μπορούν πλέον να εξάγονται, τόσο για ποσοτικά όσο και για ποιοτικά χαρακτηριστικά και τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν στην υγεία, στη διαχείριση προσωπικού, καθώς και στο marketing.

Έτσι, κατά μία έννοια, ένα απλό σύστημα καμερών IP μετατρέπεται σε «έξυπνο», ενώ ένα σύστημα video analytics, από εργαλείο καταγραφής και παρακολούθησης, μετατρέπεται σε εργαλείο εξοικονόμησης πόρων.

Σημαντική τάση στην αγορά της επιτήρησης χώρων, είναι η καταγραφή εικόνας σε εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού περιοχών από ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV). Αυτό που το κατέστησε εφικτό, ήταν η πρόοδος στη τεχνολογία των αισθητήρων που εξοπλίζονται οι κάμερες παρακολούθησης.

Πλέον, οι κατασκευαστές αισθητήρων κατάφεραν να μειώσουν σημαντικά το «θόρυβο» της εικόνας, ένα κρίσιμο στοιχείο για την λήψη εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εξέλιξη αυτή έφερε για πρώτη φορά την έγχρωμη εικόνα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου μέχρι τώρα η ασπρόμαυρη εικόνα περιόριζε τις δυνατότητες απεικόνισης.

Τα χρώματα στο σκοτάδι αλλάζουν ριζικά όλες τις προσφερόμενες λύσεις των επαγγελματιών, σε ότι αφορά την επιτήρηση εξωτερικώνχώρων όπως αποθήκες, λιμάνια, μεγάλα υπαίθρια πάρκα και δρόμους. Αυτό που βλέπει κανείς από μία τέτοια κάμερα θυμίζει ώρα «αργά το απόγευμα» ή ένα σούρουπο αντί ασπρόμαυρης εικόνας με πολλά σκοτεινά αλλά και λευκά (υπερφωτισμένα) σημεία.

 

 

Επώνυμες κάμερες παρακολούθησης, με κρυστάλλινη εικόνα!

 

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν γίνει πλέον απαραίτητες, σε κάθε επιχείρηση η κατοικία, οχι μόνο για την εποπτεία και καταγραφή του, αλλά πλέον και για την πρόληψη αθέμιτων καταστάσεων.

Καθώς έχουν γίνει και αυτές έξυπνες με αλγόριθμους video analytics, μπορούν να μας προειδοποιήσουν π.χ για την παρουσία κάποιου ατόμου σε ελεγχόμενη περιοχή, να πραγματοποιήσουν κάποια ενέργεια σε περίπτωση απότομης κινητοποίησης του κόσμου σε κάποιο κατάστημα, να αντιληφθούν αν αφαιρεθεί ένα αντικείμενο από κάποιο χώρο, να ενεργοποιήσουν το συναγερμό σε περίπτωση δολιοφθοράς της ίδιας της κάμερας κ.α

Η επαγγελματική εμπειρία και τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με τις σταθερές συνεργασίες μας με τις κορυφαίες εταιρείας κατασκευής καμερών ασφαλείας και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (cctv), μας επιτρέπει να σας παρέχουμε τις ιδανικότερες λύσεις για την εποπτεία του χώρου σας, της κατοικίας σας, της επιχείρησή σας, μέσα από συστήματα καμερών κρυστάλλινη εικόναHD/UHD.

Επιπλέον υιοθετήσαμε την τελευταία τεχνολογία σε κάμερες παρακολούθησης, ColorVu της Hikvision. Με αυτή τη σειρά καμερών ασφαλείας, μπορούμε να σας προσφέρουμε αποτελέσματα υψηλής ευκρίνειας με έγχρωμη εικόνα ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι!

Αφού μελετήσουμε το σύνολο των παραμέτρων (μορφολογία χώρου και κτιρίων, φωτισμός, αποστάσεις, καιρικές συνθήκες, κλπ) εγκαθιστούμε κάμερες ασφαλείας και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (cctv), για την καταγραφή και μετάδοση εικόνας με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση σε οθόνη, υπολογιστή tablet, smart phone.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ