Επαγγελματικός Ήχος

Σύμβουλοι, σχεδιαστές και εγκαταστάτες.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την όποια μελέτη και την εγκατάσταση ήχου και φωτισμού επαγγελματικων χώρων.

Με νέες τεχνικές μπορούμε να ικανοποίησουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Ήχος διαδρόμων

Στους διαδρόμους χρειάζεται ένας ποιοτικός ήχος ο οποίος θα παίζει με χαμηλές εντάσεις με πολύ βασική προϋπόθεση την σωστή διασπορά των ηχείων είτε μιλάμε για τον εσωτερικό χώρο είτε κάποιο μέρος είναι σε εξωτερικό χώρο. Ο πελάτης πρέπει παντού να απολαμβάνει την ίδια χαλαρή μουσική χωρίς να υπάρχουν αυξομειώσεις που βρίσκεται μέσα στο χώρο.

Σούπερ μάρκετ: Τι αλλάζει από την Τετάρτη - Κλειστοί διάδρομοι και  "απαγορευμένα" προϊόντα - KΙDOT

 

Ήχος σε χώρους αποθήκευσης

Οι χώροι με ιδιαίτερες απαιτήσεις πρέπει τα έχουν υλικά ανθεκτικά στην υγρασία, στην αλμύρα στο νερό γενικότερα αλλά και σε άλλες συνθήκες περιβάλλοντος. Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να υποστηρίξουν μεγαλύτερες εντάσεις ούτως ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε περίπτωση όπου ο θόρυβος στο χώρο είναι αρκετά μεγάλος εξαιτίας διαφόρων παραγόντων

 

Σωστή διασπορά ήχου

Σωστή διασπορά ήχου σε όλους τους χώρους με αποτέλεσμα την ισσοροπία και την ίδια ένταση του ήχου σε οποιονδήποτε χώρο εντός και εκτός του καταστήματος ακόμα και στο parking.

 
Ανθεκτικότητα σε κάθε συνθήκη

Ανθεκτικότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες υγρασίας και στην αλμύρα όπως για παράδειγμα στην αποθήκη του super market.

 
Υποστήριξη μεγάλης έντασης

Χώροι εξωτερικοί στα καταστήματα ή εσωτερικοί που χρειάζονται μεγάλη ένταση ανάλογα με τη λειτουργία τους οφείλουν να μπορούν να ανταποκριθούν.

 
Συνδεριακές Εγκαταστάσεις

Εγκατάσταση βιντεοπροβολέα, μικροφωνικής εγκατάστασης ή ακόμα και σύστημα μετάφρασης σε περίπτωση που υπάρχουν χώροι για meeting ή ειδικά διαμορφωμένοι.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ