Διαχείριση Στόλου Αυτοκινήτων

Επαγγελματικό Εργαλείο GPS για τη διαχείρηση του στόλου

 

Λειτουργίες

Απευθείας παρακολούθηση

Απευθείας παρακολούθηση στο χάρτη της εφαρμογής, τη θέση, τις στάσεις και τη ταχύτητα του οχήματος.

 Έλεγχος καυσίμων

Πρόσθετος μετρητής/αισθητήρας στην δεξαμενή καυσίμων του φορτηγού, σας παρέχει ακριβής πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ, τη μέση κατανάλωση, τον χρόνο, την τοποθεσία και τη ποσότητα καυσίμου για τον κάθε ανεφοδιασμό.

Αναφορές

Περισσότερες από 20 αναφορές σχετικά με τη λειτουργία του στόλου. Ιστορικό διαδρομών, χρήση των οχημάτων εντός-εκτός ωρών εργασίας, διαδρομές εντός-εκτός προκαθορισμένης περιοχής, στάσεις, είναι μόνο μερικά απο τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

 Προειδοποιήσεις

Αποστέλλονται αυτόματα (με e-mail ή SMS) προειδοποιήσεις, όπου θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και η εργασία σας θα γίνει πιο αποτελεσματική. Υπάρχουν 15 είδη προειδοποιήσεων που διατίθενται στο σύστημα όπως για παράδειγμα, μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη ταχύτητα του οχήματος, όταν το όχημα εισέρχεται σε μια συγκεκριμένη θέση, την μη τήρηση του ωραρίου εργασίας, τον χρόνικό όριο λήξης ισχύς της ασφάλισης, ΚΤΕΟ, άδεια οδήγησης κ.α..

 Επικοινωνία με Garmin

Με την συσκευή της Online GPS η πλοήγηση θα είναι χρήσιμη όχι μόνο για τον οδηγό, αλλά και για την διοίκηση. Το λογισμικό της Οnline GPS σε συνδυασμό με τη πλοήγηση Garmin, έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε/λαμβάνετε μηνύματα στο όχημα ώστε να συντονίζονται καλήτερα τα δρομολόγια. Επίσης ο οδηγός μπορεί να δώσει απάντηση για τις πληροφορίες που έλαβε.

 Κουμπί ασφαλείας

Για τους σκοπούς της αυξημένης ασφάλειας η Online GPS προσφέρει ενα μπουτόν το οποίο θα στείλει ειδοποίηση στον διαχειριστή για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

 Σύνδεση με CAN

Η Online GPS προσφέρει σύνδεση με τον υπολογιστή του οχήματος για απομακρυσμένη μετάδοση πληροφοριών σχετικά με τα συνολικά χιλιόμετρα, τις στροφές του κινητήρα, το καύσιμο που καταναλώνεται, την ένδειξη μπατάριας κ.α..

Κλείδωμα μηχανής οχήματος

Mε την επιλογή μπλοκαρίσματος στην εγκατάσταση μιας συσκευής Online GPS, ο ιδιοκτήτης του οχήματος μπορεί να σταματήσει το όχημα του από μακριά, εξασφαλίζοντας έτσι πρόσθετη ασφάλεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

 

Παρακολούθηση θερμοκρασίας

Για τα οχήματα στα οποία το μεταφερόμενο φορτίο απαιτεί την διατήρηση μιας συγκεκριμένης θερμοκρασίας του αέρα, η Online GPS προσφέρει αισθητήρες θερμοκρασίας που σε πραγματικό χρόνο, οι ενδείξεις τους μπορούν να ελεγχθούν από τον διαχειριστή.

 

Ο Φύλακας Άγγελος του οχήματος σας

Κύρια Οφέλη:
Εντοπίζετε ακριβώς που είναι το όχημα 24 ώρες την ημέρα. Πλήρης αναφορά ως προς την ταχύτητα, χιλομέτρηση, στάσεις.

Πως Γίνεται;
Όλα τα δεδομένα καταγράφονται σε SERVER με την ασφάλεια & υπευθυνότητα της εταιρίας μας .
Έχετε την δυνατότητα να ελέγχεται το όχημα σας μέσω INTERNET σε πραγματικό χρόνο όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, με μια μικρή χρέωση ανά Έτος.

 • ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΘΕΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο
 • ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ PC ME ΙΝΤΕΡΝΕΤ
 • ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΣΤΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
 • ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ:

 • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
 • ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
 • ΣΚΑΦΗ
 • ΜΕΤΑΦΟ
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ
 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ MOTO
 • ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
 • ΓΕΩΡΓΙΚΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Αναφορές για ταχύτητα, διαδρομή & στάσεις. Για όσους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του οχήματός τους. Ιδανικό για γονείς που δίνουν το όχημα στα παιδιά τους.

Το σύστημα μας έχει την δυνατότητα να καταγράφει όλες τις κινήσεις του οχήματος όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, κρατώντας ιστορικό έως και 1 χρόνο.

Καλύτερος έλεγχος της χρησιμοποίησης των οχημάτων και του συνολικού χρόνου εργασίας, καθώς και της συμπεριφοράς στην οδήγηση από τους οδηγούς μιας εταιρείας.

 

 

Χειριστείτε το όταν και όπου χρειάζεται

 • Εφαρμογή WEB
 • Online GPS iPhone Application
 • Android Application
 • Application για κινητά

 

Πάντα στην διάθεση σας για δωρεάν επίδειξη κατόπιν συνεννόησης

 

 Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.
Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.
Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ